Поділитись:

Іграшки для найменших: що необхідно малюку в перші місяці життя?*

Середа, 29 квітня 2020, 18:00

На перший погляд новонародженій дитинці потрібно зовсім небагато. Мама, тепле молочко, підгузки та зручний одяг. Уже в перші місяці життя дитина починає пізнавати світ, йому необхідні позитивні емоції та гра. Тут стануть в нагоді яскраві й цікаві іграшки для новонароджених від "Будинку іграшок", що у РЦ "Промінь". Кожна мама хотіла б оточити свого малюка тільки якісними й безпечними іграшками.

8 найнеобхідніших іграшок для новонародженої дитини:

1. Яскраві брязкальця – перші друзі немовлят. З їх допомогою можна легко відволікти малюка від сліз і пограти з ним.

2. Підвіски на коляску. Вони вчать дитину зосереджуватися на деталях, допомагають заснути на прогулянці.

3. Знадобляться також підвісні іграшкимузичні мобілі на ліжечко. Мобілі допоможуть розслабитися, зробити сон спокійніше. Вони вчать розуміти відстань і розвивають концентрацію.

4. Ігрові килимки як власний простір для малюка. На килимку дитина зможе вчитися перевертатися на животик, повзати, пізнавати навколишній світ. Як правило, такі килимки мають музичні й тактильні елементи.

5. Іграшки для купання у ванній. Буває так, що не всі малюки люблять водні процедури. Іграшки для ванни допоможуть перетворити цей процес у захопливу гру. Час купання пролетить непомітно.

6. Інтерактивні Кубиким’ячики с наповнювачем будуть корисні для розвитку дрібної моторики, тактильних відчуттів.

7. Майже у піврічному віці малюку знадобляться прорізувачі. Вони стануть паличкою-виручалочкою в період прорізування перших зубчиків.

8. Приблизно в рік малюкові знадобляться стрибунці й каталки. Такі іграшки допоможуть зробити перші кроки, розвинути ходьбу в подальшому.

Іграшки для новонароджених: ТОП найкращих

Брязкальце Baby Team «Чудо-кільце»

Лідер продажів серед брязкалець – Брязкальце Baby Team «Чудо-кільце», вартістю всього приблизно 80 грн. Це класичне брязкальце, зроблене у вигляді кільця. Усередині колечка є різнокольорові кульки. Також на брязкальце підвішено кілька гризунців, різних форм і кольорів. Продукція виробника Baby Team відповідає медичним вимогам і є абсолютно безпечною.

Рекомендована іграшка дитині від 3-х місяців.

Іграшка на коляску Спіраль «В садку» Taf Toys

Одна з найпопулярніших підвісок на дитячий візок. Дуже мила й цікава. Іграшка дуже деталізована, діти обожнюють її розглядати. Маленьке сонечко на листочку чи мила бджілка викликають захоплення не тільки у малюків. Зі спіралі звисають й інші герої: зайчик і пташка. А футляр для пустушки у вигляді полунички і брязкальце з кульками додають користі іграшці. Спіраль можна надійно закріпити навколо ручки автокрісла або коляски.

Ціна іграшки – приблизно 580 грн.

Мобайл TinyLove в 1 «Весела галявина» зі звуковим ефектом

Мобіль на ліжечко – завжди зручно. А мобіль 3 в 1 від Tiny Love – ще й дуже практично! Адже він кріпиться на ліжечко, на візочок і на ручку автокрісла. Іграшка допоможе дитині швидше заснути або просто розслабитися й послухати пісеньки. Мобайл працює на батарейках: відтворює мелодію протягом півгодини й має світлові ефекти. Їжачок, пташка й лисичка обертаються в різні боки.

Вартість – 849 грн.

Розвивальний килимок Tiny Love «Нічна галявина»

Новинка від бренду Tiny Love – ігровий килимок в контрастних тонах. Призначений для дітей від народження. Гнучкі дуги легко трансформуються під потреби й вік малюка. Є музичний елемент – маленький їжачок. Він реагує на дотики дитини.

Під час гри на килимку малюк розвиває свою увагу, тактильність, слух і сприйняття кольорів. У комплекті є навісні іграшки, бортик у вигляді книжечки, дитяче безпечне дзеркало, елементи, що шарудять і багато іншого.

Розмір килимка: 90 х 45 х 80 см.

Ціна – приблизно 2 тис. грн.

Прорізувач Battat «Равлик Поллі»

Надзвичайно милий равлик Поллі точно стане другом вашому малюку ще з перших місяців життя. Виготовлений зі 100% каучуку, тому повністю безпечний для дитини. Равлик виконує дві функції: іграшка й прорізувач. Вона розвиває дрібну моторику, уяву, координацію рухів і увагу. 100-грамове чудо в руках вашого малюка!

Розміри Поллі – 11 х 5 х 9 см.

Вартість приблизно 240 грн.

Як зекономити, купуючи іграшки для малюків?

Насправді, малюк не потребує тонни іграшок. Вони не тільки розсіюють увагу, а й заважають повноцінному розвитку. Дитині достатньо кілька іграшок різних типів. Наприклад, два-три прорізувача, парочку брязкалець, один-два універсальних мобіля. Набагато корисніше буде міняти іграшки з віком, уподобаннями малюка, змінами періодів розвитку.

Де купити іграшки для новонароджених? У інтернет-магазині "Будинок іграшок" ви знайдете іграшки для будь-якого віку й на будь-який смак.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів