Поділитись:

Волинянин до смерті побив п'яну матір: що вирішив суд

Середа, 29 квітня 2020, 15:00

(фото ілюстративне)

Уродженець села Солотвин Ковельського району понад 7 років проведе за ґратами за вбиство матері. 

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду. 

Так, 21 вересня 2019 року близько 14:00 він, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, повернувся додому. Там він побачив п'яну потерпілу, яка сиділя на стільчику у кухні. Під час суперечки він підійшов до жінки та двічі вдарив її долонею по щоці, від чого вона впала. 

Після цього вона хотіла втекти з будинку, він її наздогнав та наніс удар долонею по її голові, від чого потерпіла знову впала. Далі обвинувачений близько десяти разів вдарив ногою по її тілу. Потім потерпіла заповзла до будинку і залізла на диван, а він покинув домівку й повернувся близько опівночі. 

На цей час потерпіла була ще жива, оскільки розмовляла з ним. Він ліг спати і прокинувся о 4:30. Виявив, що потерпіла вже мертва. Після цього повідомив сусідів, викликав поліцію та швидку допомогу. 

Батько обвинуваченого та чоловік вбитої зазначив, що в той день перебував на заробітках за кордоном. Йому зателефонувала дочка та повідомила про смерть його дружини. Коли приїхав на похорон, син розповів, що вдарив потерпілу, оскільки вона була в нетверезому стані. 

Він охарактеризував обвинуваченого з позивної сторони, конфліктів з ним ніколи не мав. Будь-яких претензій до нього не має, а тому просив суворо його не карати та не позбавляти волі.

Проте суд призначив винному сім років і три місяці позбавлення волі. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів