Поділитись:

П’ятеро медпрацівників із обласної лікарні - у госпіталі в Боголюбах

Понеділок, 27 квітня 2020, 17:01
П’ятеро медпрацівників із обласної лікарні - у госпіталі в Боголюбах

П’ятеро медпрацівників відділення гематології і судинної хірургії Волинської обласної клінічної лікарні, у яких підтвердили COVID-19 на даний момент знаходяться на лікуванні у відділенні обсервації інфекційного госпіталю у Боголюбах. Проте їхньому життю нічого не загрожує.

Про це у коментарі ІА «Конкурент» повідомив очільник клінічної лікарні Олександр Дудар.

Він зазначив, що медпрацівників госпіталізували лише з тих причин, що у них немає можливості самоізолюватися.

«Медпрацівники мають невеликі прояви хвороби, наприклад, підвищення температури до субфебрильної, тому ми їх госпіталізували, щоб поспостерігати за своїми колегами. Загрозливої ситуації у всьому цьому немає. Хворі знаходяться у окремих палатах. Проводиться епідрозслідування, шукаємо джерела походження вірусу», – розповів лікар.

В обласній лікарні загалом інфіковані 24 медпрацівники: 2 лікарі, 10 медсестер та 12 санітарок. Усі вони знаходяться на самоізоляції. Загалом ПЛР-діагностику провели 66 працівникам гематологічного відділення. Проте, як зазначив Олександр Дудар, захворіли лікарі іншого суміжного відділення.

Також він зазначив, що із 35 хворих – у 15 ПЛР-тести не показали коронавірусної хвороби. Відтак завтра проведуть повторний тест. Якщо результати будуть відємними, то пацієнтів виписуватимуть додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів