Поділитись:

"Іноді добрі наміри приносять шкоду", – президент ФЛА Гоцул про ринок на "Авангарді"

Понеділок, 27 квітня 2020, 11:50
«Іноді добрі наміри приносять шкоду», – президент ФЛА Гоцул про ринок на «Авангарді»

Покриття та газон стадіону постраждає від діяльності ринку, який запропонували організувати на території.

Про це заявив на своїй сторінці у фейсбуці президент Федерації легкої атлетики Ігор Гоцул. Відтак він заликає не допомагати одним, забираючи в інших. 

"Іноді добрі наміри приносять шкоду. У цьому випадку непоправної шкоди може бути завдано синтетичному покриттю та газону стадіона. Луцький стадіон "Авангард" – одна з найкращих спортивних споруд для легкої атлетики країни. Тут відбувається левова частка національних змагань та велика кількість навчально-тренувальних зборів. І для збірної, і для тисяч дітей, що займаються на цьому стадіоні, втрата буде дуже болючою. Ми розуміємо причини, які змушують власників робити такі пропозиції. Ми поважаємо право власників вільно розпоряджатися своїм майном. Ми щиро співчуваємо приватним підприємцям та фермерам, які через карантин втратили доходи. Але ми дуже просимо не допомагати одним категоріям за рахунок інших!" – заявив Ігор Гоцул. 

Він впевнений, що в Луцьку, окрім стадіону, є й інші площі, які можуть бути задіяні для організації нових торгових місць у складні для бізнесу часи.

«Іноді добрі наміри приносять шкоду», – президент ФЛА Гоцул про ринок на «Авангарді»

Нагадаємо: пропозицію щодо організації на стадіоні тимчасового ринку подав народний депутат Ігор Палиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024