Поділитись:

На Харківщині – спалах коронавірусу у психіатричній лікарні

Понеділок, 27 квітня 2020, 02:19
На Харківщині – спалах коронавірусу у психіатричній лікарні

На Харківщині на COVID-19 захворіло 11 осіб з Обласної психіатричної лікарні №1.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав голова Харківської ОДА Олексій Кучер.

“Статистика недільного ранку. Сьогодні за кількістю зареєстрованих підозр та підтверджених випадків маємо власний антирекорд. За останню добу в області лабораторно підтверджено 22 випадки захворювання на COVID-19 – за попередньою інформацією, у жителів Харкова, Харківського, Зачепилівського, Чугуївського, Ізюмського, Зміївського, Богодухівського районів. Джерело походження хвороби у деяких підтверджених випадків ще уточнюється. Але, як відомо наразі, 11 захворілих перебувають в Обласній психіатричній лікарні №1 (мешканці Чугуївського, Зміївського, Ізюмського, Богодухівського, Зачепилівського районів)”, – написав Олексій Кучер.

За його словами, 75 осіб з позитивним результатом тесту COVID-19 госпіталізовано, 55 перебуває на самоізоляції. Серед госпіталізованих – 1 людина перебуває в реанімації на кисневій масці.

Також він зазначив, що 105 осіб з підозрою на COVID-19 госпіталізовано, а 24 особи перебувають на самоізоляції.

”Отже, підсумок: за весь період зареєстровано 359 випадків підозри на COVID-19 (+41 за останню добу), з них: 147 підтверджено, 83 спростовано, 15 хворих одужало, 2 хворих померло”, – додав Олексій Кучер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів