Поділитись:

«Нова пошта» потягами почала доставляти посилки з AliExpress

Субота, 25 квітня 2020, 03:10
«Нова пошта» потягами почала доставляти посилки з AliExpress

«Нова пошта Глобал» відкрила ще один шлях доставки посилок з китайського торгового майданчику AliExpress в Україну – потягом.

Про це повідомляє пресслужба «Нової пошти».

22 квітня з Китаю до Києва прибув перший залізничний контейнер із першою партією посилок, вагою 4 тони. У ньому знаходились 8888 відправлень з AliExpress для клієнтів Нової пошти. Увесь шлях зайняв 15 днів, що вдвічі швидше аналогічних перевезень на ринку.

«Нова пошта Глобал успішно впроваджує технологію мультимодальної доставки. Окрім чартерних вантажних літаків, ми запроваджуємо доставку потягом. Він долає шлях з Гуанчжоу до Варшави за 13 днів. Звідти контейнер ми доставляємо до Києва наземним транспортом і це ще додатково 2 дні. Ключова перевага залізниці – чіткий маршрут: поїзди рухаються за розкладом без відхилень та затримок, що дозволяє гарантувати клієнтам дотримання термінів доставки. Крім того, залізничні контейнери дозволяють комбінувати відправлення е-коммерс з вантажами бізнес-клієнтів, що дає змогу задовольнити потреби різних сегментів», – розповіла Ольга Володіна, заступник директора Нова пошта Глобал.

Нагадуємо, що теперь усі користувачі з AliExpress можуть замовляти доставку товарів напряму у відділення Нової пошти. Для цього потрібно обрати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче до вас відділення.

З 23 квітня Нова пошта Інтернешнл стала Нова пошта Глобал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів