Поділитись:

"Нова Пошта" виділила 25 мільйонів гривень для боротьби з коронавірусом

Понеділок, 16 березня 2020, 06:59
«Нова Пошта» виділила 25 мільйонів гривень для боротьби з коронавірусом

У зв’язку з поширенням коронавірусу в Україні, компанія "Нова пошта" виділить 25 млн гривень для закупівлі матеріалів і обладнання для ефективного лікування вірусних інфекцій у лікарнях Полтави та Полтавської області.

Про це розповів співзaснoвник кoмпaнії “Нoвa пoштa” В’ячеслaв Климoв у відеозверненні, яке опублікували на сторінці компанії у Facebook.

Підприємець також просять інших українських та іноземних бізнесменів долучатися до матеріальної допомоги у період коронавірусу.

"Наша країна зіткнулася з вкрай небезпечою і безпрецендентною ситуацією. Буквально протягом кількох днів вірусна загроза кардинально змінила життя та роботу українців і бізнесу. Саме тому Нова Пошта прийняла рішення виділити 25 мільйонів гривень для закупівель матеріалів і обладнання у лікарняні заклади. Ми вирішили спрямувати ці кошти на обладнання і матеріали в лікарні Полтавської області і міста Полтава. Ми закликаємо долучитися до цієї ініціативи всьому українському і іноземному бізнесу. Це є маніфест Нової Пошти. Протягом історії України багато разів бізнес мобілізував свої ресурси для захисту країни. Давайте зробимо це знову", – закликав Климов.

Нагадаємо, нещодавно депутат Луцької міської ради та меценат Андрій Покровський пожертвував гроші для Волинської обласної інфекційної лікарні на першочергові потреби закладу для профілактики та боротьби з коронавірусом. 

Також він закликав бізнесменів, які мають фінансову можливість, допомогти лікарні. Адже медзаклад недостатньо забезпечий усім необхідним, проте буде епіцентром боротьби з коронавірусом на Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Небезпечний вірус із Китаю

 

Надрукувати
мітки:
коментарів