Поділитись:

Міносвіти просить не планувати дзвоники та випускні

П'ятниця, 17 квітня 2020, 09:00
Міносвіти просить не планувати дзвоники та випускні

Міністерство освіти і науки пропонує не проводити цьогоріч останні дзвоники та випускні вечори, щоб не розповсюджувати коронавірус.

Про це йдеться в листі МОН щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 навчального року, – повідомляє Українська правда.

"З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) у 2019/2020 навчальному році пропонуємо не проводити масові заходи із залученням учасників освітнього процесу, у тому числі останні дзвоники та випускні вечори",  – йдеться у ньому.

Якщо учні не зможуть повернутися за шкільні парти у червні, то МОН у будь-якому випадку і в липні, і в серпні зможе здійснити і пробне, і основну сесію ЗНО. 

Зі слів в.о. міністра освіти Любомири Мандзій, якщо ЗНО розпочнуть в середині серпня, то результати будуть в середині вересня. За таких умов вступна кампанія у виші завершиться у середині жовтня.

Вона зазначила, що визначатися з датами проведення випускних вечорів можна буде після рішення Кабінету Міністрів про терміни карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів