Поділитись:

У Ковелі патрульні допомогли знайти домівку для безпритульної жінки

Середа, 15 квітня 2020, 21:45

У Ковелі патрульні поліцейські допомогли знайти домівку безпритульній жінці перед Великоднем.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині у фейсбуці.

Екіпаж патрульних учора, 14 квітня, отримав завдання про те, що на вулиці лежить невідома особа. На місці поліцейські виявили 57-річну жінку, яка розповіла, що не має де жити, іноді ночує в під’їздах, а вдень ходить містом у пошуках допомоги.

“Ми зрозуміли, що вона безпритульна, але совість не дозволила залишити людину в біді, – розказує про випадок інспекторка Олена Дмитрук. – Жінка родом з Миколаївщини, більше місяця тому приїхала в Ковель, адже направлялась у Почаїв, однак усе зачинили на карантин. Коштів, аби поїхати назад, не виявилось, та й їхати не було куди: батьки давно померли, хата завалилась. Також жінка перебувала певний час в лікарні, шукала прихистку в церквах, а нині опинилась на вулиці“.

Патрульні одразу взялись телефонувати в реабілітаційні центри. На щастя, одна небайдужа людина відгукнулась і запропонувала допомогу. Домовились зустрітись з Надією та цією людиною сьогодні о 10 годині ранку, на тому ж місці.

“Я була приємно здивована, коли прийшла сьогодні вранці, а мене вже чекала пані Надія. В її очах іскрилась віра, що її не забули, вона була дуже рада. Згодом під’їхали небайдужі громадяни, які без зайвих слів сказали, аби вона забирала свої речі і їхала з ними“, – ділиться емоціями патрульна.

Нині жінка, як зазначили в пресслужбі, перебуває в теплі, добрі та турботі. Добрі люди допомогли з їжею, одягом і дахом над головою. А головне – вселили надію, що в Надії все буде добре.

“Людина, яка захотіла їй допомогти, не побоялася посадити жінку у своє авто, привезти у свій дім, не пошкодувала харчів, і коли я годину тому зателефонувала спитати, як там пані Надія, мені просто скинули фото усміхненої щасливої жінки і сказали: “Не переживайте, все добре, приїжджайте в будь-який час провідати“, – поділилилися позитивним завершення історії патрульні поліцейські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
25 березня 2024
18 березня 2024
14 березня 2024
13 березня 2024
12 березня 2024
11 березня 2024