Поділитись:

Вижити під час карантину: волинські бізнесмени розповіли про наслідки для економіки

Середа, 15 квітня 2020, 10:35
Вижити під час карантину: волинські бізнесмени розповіли про наслідки для економіки

Бізнес в Україні і у світі загалом переживає дуже складний час. І якщо карантин продовжать – в Україні буде економічна катастрофа. 

Депутат Луцької міської ради та співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський запевнив, що бізнес зараз мусить допомагати суспільству, інакше цьому бізнесу згодом не буде де розвиватися і де працювати. 

«Сподіваюсь, що на базі міста ми будемо робити все, щоб максимально відродити ті наші підприємства, які платять податки в наш місцевий бюджет для того, щоб вони після карантину відновили роботу і працювали», – наголосив він. 

Володимир Цибульський, генеральний директор ПАТ «СКФ УКРАЇНА» у 2001-2019 рр., зауважив, що Україні зараз значно важче, аніж країнам ЄС. Він переконаний, що поступово потрібно розпочинати запуск економіки, але з дотриманням всіх превентивних заходів дезінфекції, використання масок, заборони скупчення людей на робочих місцях тощо. Адже якщо карантин продовжать, українська економіка довго не протримається. 

Заступник директора групи компанії «Татрафан» Дмитро Пасічник зауважив: головне – аби держава мала план підтримки бізнесу і підтримки простих людей. 

Луцький ресторатор та власник "MOJO" Роман Хорзов наголосив, що найважче буде вийти з карантину. І зауважив, що тут важливо, як зреагує уряд. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів