Поділитись:

#вижити_без_шопінгу: чого точно не варто купувати під час карантину

Середа, 15 квітня 2020, 07:40

#вижити_без_шопінгу: чого точно не варто купувати під час карантину

У той час, коли чи не усі жінки світу наносять макіяж аби сходити на шопінг в аптеку чи винести сміття, інтернет-магазини тішать прекрасну половину людства знижками, унікальними пропозиціями та ексклюзивами.

Однак, «ледям», які не уявляють свого життя без покупок, економісти радять не замовляти в інтернеті все, що трапляється, а все ж зважати на те, що життя непередбачуване і витрачати гроші на десяті джинси-бойфренди – це не дуже раціонально та розумно.

Отож, начитавшись мудростей від економістів, дизайнерів, менеджерів і просто авторитетних людей, які між словами «пандемія» і «криза» ставлять знак дорівнює, пропоную зазирнути у список, чого точно не варто купувати модницям на карантині.

  1. Десяті (та навіть треті) джинси (куртку, сорочку, кофтину). Перегляньте свій гардероб, якщо ви маєте пристойні джинси, то ви цілком зможете прожити без ще однієї такої ж пари. Для чого дублювати? Поки ситуація не стабілізувалася, краще одягати те, що маєте в своєму гардеробі, а гроші зберегти для «кращих часів».
  2. Нарядні речі/для особливих випадків. Очевидно, що найближчим часом ходити на концерти, вечірки, святкування днів народжень чи інші торжественні заходи, де збиратиметься більше 10 людей, не доведеться. То для чого купувати речі чи прикраси для таких раутів?
  3. Ультрамодні речі. Пригледіли собі круту напівпрозору майку, підкорочений топ чи босоніжки із квадратними носиками? Стоп! Не кваптеся натискати кнопку «замовити». Ніхто не дає гарантій, що після того, як ви вийдете із карантину ця річ ще буде вважатися модною. А виглядати як вчорашній день – це точно не те, чого хочеться.

Сподіваюся, цей список та усвідомлення непотрібності на час карантину вказаних речей, зекономить бодай кількасот гривень на вашій картці. І вже після подолання світом вірусу, ви зможете насолодитися реальним шопінгом із приміркою, знижками та шелестячими пакетиками.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів