Поділитись:

У "Ягодині" виявили медобладнання, на яке вдвічі завищили ціну (фото)

П'ятниця, 10 квітня 2020, 14:25
У

У Волинській області на митному посту Ягодин виявили медичне обладнання на загальну суму понад 57 тисяч доларів США з невідповідністю заявленої вартості.

Про це повідомили на сторінці Волинської митниці у фейсбуці. 

Як йдеться у повідомленні, 9 квітня, прямуючи з Республіки Польщі в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби заїхав вантажний автомобіль марки «Renault». До митного контролю подали товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщувалося медичне обладнання на загальну суму 57,7 тис. доларів США. У результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу виявлено подвійний пакет документів, відповідно до яких вартість товару становить 29 тис. доларів США.

Таким чином, задля безпідставного виведення валютних коштів за межі України, завищено витрати на придбання обладнання, що впливає на сплату податку на прибуток. Службові особи підприємства внесли завідомо недостовірні дані в документи подані до митного оформлення.

Зазначені дії кваліфікуються за ознаками злочину передбаченого ст. 366 Кримінального Кодексу України, матеріали скеровані по підслідності до Національної поліції.

У У У У У У

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів