Поділитись:

Лучанам розкажуть, як реалізувати себе на карантині

Четвер, 09 квітня 2020, 16:54
Лучанам розкажуть, як реалізувати себе на карантині

Лучанам розкажуть, як реалізувати свої можливості на карантині. 

Коуч зі столиці у прямому ефірі проведе безкоштовну лекцію 9 квітня о 18:00 від Молодіжного центру Волині.

"Через карантин ми багато починаємо часу проводити зі собою та своїми близькими. У такі моменти важливо мати в собі декілька простих технік для того щоб скеровувати свій рух та рух оточуючих вперед, спрямовуючи увагу на важливі та реальні речі направлені на рішення та перебування в моменті", – зазначають організатори.

 Безкоштовний вебінар "Як реалізувати свої можливості на карантині?" транслюватиметься на фейсбук-сторінці Молодіжного центру Волині. 

Лекцію проводитиме коуч Андрій Жолобович, магістр психології НПУ ім. М.П. Драгоманова. Пан Андрій є асоційованим коучем-практиком ICU (International Couch Union), НЛП-Практик NLP University. Він є Кіберспортивним Коучем "The Champions Academy".

На вебінарі ви навчитеся керувати свою увагу лише на реальну дійсність замість здогадок про неї. Отримаєте уявлення про те, чим на справді є коучинг та як за допомогою бази можна стати коучем собі та оточуючим. Отримаєте базові техніки та принципи для роботи із собою в русі у бажаному напрямку.

Ви дізнаєтеся, що таке «техніка лінивого коуча» та як її застосовувати. На вебінарі розлянуть основи вербальної та невербальної комунікації з клієнтом.

 Для тих, хто хоче підготуватися до лекції та дізнатися більше, можете заскочити на сторінку Андрія, почитати його пости в тему заходу та подумати над питаннями.

Вебінар розпочинається о 18:00, 9-го квітня (четвер). Реєстрація за посиланням -  https://cutt.ly/ztHBfPT.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів