Поділитись:

Порушник-бунтар: волинянин втік з дому, бо йому не сподобався адміннагляд

Середа, 08 квітня 2020, 11:21

фото ілюстративне 

У Нововолинську слідчі розслідують кримінальне провадження щодо ухилення 43-річного чоловіка від адміністративного нагляду поліції. 

Чоловік перебував на профілактичному обліку як раніше судимий. Незважаючи на профілактичні бесіди дільничних офіцерів поліції, волинянин на шлях виправлення не став, порушував громадський порядок, вчиняв різного роду адміністративні правопорушення. Співробітники Нововолинського відділення поліції звернулися з клопотанням до суду щодо встановлення цьому громадянину адміністративного нагляду поліції. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та встановив раніше судимому волинянину адміністративний нагляд терміном 1 рік, – інформує поліція Волині. 

Однак адміннаглядний не з’являвся у відділенні поліції на відмітку та самовільно залишив місце проживання.

Під час перевірки дільничні інспектори Нововолинського відділення поліції встановили, що правопорушник виїхав до знайомого у сусідній район. Чоловік пояснив, що навмисно покинув місто аби ухилитися від адміністративного нагляду. Чоловікові не подобалося, що його постійно перевіряють за місцем проживання співробітники поліції.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 395 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил адміністративного нагляду.

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів