Поділитись:

П’яні і без масок: у Луцьку на двох жінок склали протоколи за порушення карантину

Понеділок, 06 квітня 2020, 14:40
П’яні і без масок: у Луцьку на двох жінок склали протоколи за порушення карантину

фото ілюстративне 

У Луцьку 6 квітня патрульні поліцейські склали протокол за порушення карантину на двох жінок, які перебували на території автостанції. Вони були нетверезими та порушували громадський порядок. 

Про це повідомила речниця Патрульної поліції у Волинській області Ольга Бузулук, – пише Перший. 

«Вони порушували громадський порядок на території автостанції: кричали, мали ознаки алкогольного сп’яніння, сварилися між собою. Але водночас вони були без масок і не мали при собі документів, що засвідчують особу. На них склали протоколи, а рішення про покарання прийме суд», розповіла представниця патрульної поліції.

Протоколи на жінок склали за статтею 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей». Вона передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 34 тисяч гривень. 

Загалом з початку карантину в місті склали 15 протоколів на порушників.

Також Ольга Бузулук зауважила, що людей, які, попри заборону, перебувають у парку, поки не штрафували.

«Передусім патрульні поліцейські стежать за безпекою дорожнього руху, реагують на виклики 102, але під час патрулювання, якщо виявляють людей, які порушують карантин, проводять роз’яснювальні бесіди. Якщо ж порушники починають сваритись і не реагують на зауваження, тоді складатимуть протоколи. Спеціальних рейдів таких немає, але у вільний від викликів час поліція перевіряє місця масового скупчення людей», – повідомила вона.

Нагадаємо: Кабінет Міністрів посилює правила карантину в Україні. З понеділка, 6 квітня, українцям заборонили гуляти більш ніж удвох, заходити в громадські місця без масок, а право гуляти в парках залишать тільки власникам домашніх тварин. Порушникам карантину загрожує щонайменше 17 тисяч гривень штрафу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Коронавірус

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024