Поділитись:

У двох пацієнтів луцької клінічної лікарні експрес-тести не підтвердили коронавірус

Субота, 04 квітня 2020, 12:49
У двох пацієнтів луцької клінічної лікарні експрес-тести не підтвердили коронавірус

У Луцькій міській клінічній лікарні перебувають двоє пацієнтів з важкими пневмоніями. Проте експрес-тести на коронавірус показали негативні результати.

Про це у коментарі ІА "Конкурент" повідомив заступник головного лікаря Андрій Смольянінов.

"На сьогоднішній день у лікарні перебуває двоє пацієнтів з пневмонією. Рентгенологічна картина дозволяє запідозрити їх вірусне походження. Пацієнтам при поступленні було виконано експрес-тести – результати їх негативні. Ситуація повторює так, як і у випадку з директором нашого закладу. Заклад діє відповідно до розробленого алгоритму на випадок госпіталізації пацієнта з можливим ризиком інфікування COVID-19", – прокоментував лікар. 

Пацієнти госпіталізовані в окремі палати, взято матеріал для проведення ПЛР. Волинська обласна клінічна лікарня та Волинська обласна інфекційна лікарня погоджують перевід цих пацієнтів лише після позитивного результату ПЛР.

"Хочу додати,  що публікації в окремих ЗМІ та дописи у мережі фейсбук із звунуваченнями у бік директора нашої лікарні, думаю, пов'язаний з психологічним напруженням у суспільстві та особистою зацікавленістю окремих осіб", – зазначв Андрій Смольянінов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів