Поділитись:

На вулицях у Південній Кореї поставили пункти експрес-тестування (відео)

Субота, 04 квітня 2020, 01:42
На вулицях у Південній Кореї поставили пункти експрес-тестування (відео)

Мешканці Південної Кореї проходять експрес-тестування на коронавірус прямо на автостоянках, не виходячи з автомобілів. Їм видають анкету, роблять дистанційне сканування температури та беруть мазок з горла. Процес займає близько 10 хвилин. Результати тестів зазвичай повертаються протягом години. Такі тестування, а також проведення тестів у лікарнях та місцевих клініках в основному є безкоштовними або ж дуже доступними.

Кілька тижнів тому, як повідомляє видання Gulfnews, в південнокорейській лікарні Янджі (Сеул) для тестування на коронавірус представили палати, що нагадують прозорі телефонні кабінки.

Такі тестувальні кабінки призначені для усунення прямого контакту між медичними працівниками та пацієнтами із симптомами.

Пацієнти, що заходять у кабінку, пластиковими стінами відділені від медичних працівників, що стоять назовні. Для взаємодії з пацієнтами медики можуть використовувати рукавички, прикріплені до кабінки.

На вулицях у Південній Кореї поставили пункти експрес-тестування (відео)На вулицях у Південній Кореї поставили пункти експрес-тестування (відео)

"Лікарі та медсестри стоять поза кабінкою, тому немає безпосереднього контакту між пацієнтами та медичним персоналом. Після того, як пацієнту зробили тест на вірус, ми дезінфікуємо кабінку і даємо їй провітритися достатньо часу, перш ніж новий пацієнт зайде в кабінку", – розповів начальник відділу онкології та гематології Кім Санг Іл.

Схожі тестувальні "телефонні будки" встановлюють і на вулицях. Щоправда, як видно на фото, працюють у них навпаки: всередині знаходиться медичний працівник, пацієнт – назовні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Коронавірус

 

Надрукувати
мітки:
коментарів