Поділитись:

Хто обиратиме керівників медзакладів на Волині: склад комісії

Неділя, 20 жовтня 2019, 10:55
Хто обиратиме керівників медзакладів на Волині: склад комісії

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, визначення представників громадських організацій входить до компетенції постійної комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією. На засіданні депутати розглянули це питання.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

До роботи в конкурсній комісії зголосилося 5 претендентів. Двоє з них представляли громадські об'єднання, які не відповідали вимогам Порядку. До комісії можуть входити представники громадських об’єднань з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу).

В результаті визначено, що в комісії працюватимуть такі представники громадських об'єднань:

 – Лимар Любов Аркадіївна, 1961 року народження, зав. відділенням інтервенційної радіології Волинської обласної клінічної лікарні, кандидат медичних наук.
Делегована громадською організацією «Всеукраїнське лікарське товариство».
 – Сюйва Олександр Стефанович, 1962 року народження, голова ревізійної комісії громадської організації «Всеукраїнська Спеціальна Колегія з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю».
Делегований громадською організацією «Всеукраїнська Спеціальна Колегія з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю».
 – Міщенко Ірина Василівна, 1988 року народження, зав. відділенням загальноосвітніх дисциплін Луцького базового медичного коледжу.
Делегована громадською організацією «Фарма Арт».
Окрім цих людей, в конкурсній комісії працюватимуть три представники обласної ради, а саме Роман Карпюк  заступник голови обласної ради,  депутати обласної ради Сергій  Сівак та Людмила Тимощук. До роботи в комісії долучатимуться троє представників трудового колективу закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів