Поділитись:

Чому не можна брати смартфон у туалет

Неділя, 22 вересня 2019, 19:32
Чому не можна брати смартфон у туалет

Лікарі розповіли, чому небезпечно використовувати смартфони у вбиральні.

Про це повідомляє "Главком", посилаючись на видання The Sun.

Фахівці вважають, що люди з телефоном проводять в туалеті набагато більше часу, ніж без нього. Це може призвести до утворення гемороїдальних вузлів, тобто до розширення вен заднього проходу. 

Лікар загальної практики Сара Джарвіс розповіла, що не варто використовувати телефон під час відвідування вбиральні. Вона додала, що проблема геморою досить поширена в Британії, просто люди "страждають мовчки". Тож медик радить залишати пристрій в іншій кімнаті.

Окрім того, як розповіла доктор Ліза Акерлі, всі, хто бере телефон із собою в туалет, ризикують вкрити його мікробами. З її слів, можна підчепити на свій девайс все: від норовірусу до сальмонели.

Однак лікар зауважила, що люди не перестануть використовувати смартфон у туалеті, тож дала кілька порад: тримати смартфон в лівій руці, якщо ви правша, і в правій, якщо лівша, а також намагатися нічого не чіпати цією рукою у вбиральні Так у мікробів менше шансів потрапити на смартфон, а звідти – в організм людини.

Видання повідомляє, що, згідно з дослідженням, 57 % британців часто використовують свій телефон в туалеті, а 8 % опитаних завжди роблять це. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів