У лучанина знайшли 1800 літрів спирту для виготовлення фальсифікату (фото)

Вівторок, 27 серпня 2019, 12:13

Податкова міліція Волині викрила канал незаконного надходження спирту на територію області.

Співробітники податкової міліції встановлено факт незаконного транспортування великої партії спирту, – інформує ГУ ДФС у Волинській області.

На автошляху сполученням "Берестечко-Луцьк" правоохоронці зупинили автомобіль марки "Merсedes Sprinter" під керуванням жителя Луцька та на підставі ухвали Луцького міськрайонного суду провели його огляд.

У результаті виявили та вилучили з незаконного обігу 1800 літрів рідини з характерним запахом спирту невідомого походження, транспортування якого здійснювалося без відповідних дозвільних документів.

Крім того, вилучили автомобіль марки "Merсedes Sprinter" та грошові кошти в сумі 1 350 доларів США та 3 316 гривень, отримані правопорушником від такої незаконної діяльності.

Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 700 тис. гривень.

За наявною інформацією, вилучений спирт призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, що в подальшому мали бути реалізовані через роздрібну торгівельну мережу на території області.

Наразі тривають заходи з документування протиправної схеми та встановлення причетних осіб, а також вирішується питання про накладення арешту на вилученні товарно-матеріальні цінності та грошові кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: