Волинянин під домашнім арештом тихцем рубав дуби

П'ятниця, 09 серпня 2019, 16:30

Волинянин, який,перебуваючи під домашнім арештом, незаконно рубав дуби, тепер перебуватиме під вартою.

Про це повідомляє пресслужба Волині. 

За наполегливої позиції прокурорів Ківерцівського відділу Маневицької місцевої прокуратури 28-річного мешканця смт. Цумань, підозрюваного у хуліганстві, який, перебуваючи під домашнім арештом, вчинив новий злочин, взято під варту.

Увечері 18 червня 2019 року молодик у рідному селищі, втрутившись у конфлікт двох громадян, завдав півтора десятка ударів металевою дубинкою одному з них, спричинивши легкі тілесні ушкодження. Чоловікові було повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину й суд обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Кілька разів працівники поліції, перевіряючи виконання громадянином запобіжного заходу, фіксували його відсутність вдома. Уночі ж 8 серпня 2019 року працівники Державного підприємства ”Цуманське лісове господарство" виявили факт незаконної порубки двох дубів у Сильненському лісництві. За кермом транспортного засобу, на який були завантажені колоди, перебував підозрюваний.

За клопотанням прокуратури йому змінено запобіжний захід на тримання під вартою. До речі, у Ківерцівському районному суді перебуває ще і кримінальне провадження про вчинення цим громадянином втручання в діяльність працівника правоохоронного органу та умисне заподіяння ним тілесних ушкоджень правоохоронцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: