Поділитись:

Показали "стресуючих" тварин у луцькому зоопарку під час концерту (фото)

Середа, 26 червня 2019, 22:08
Показали «стресуючих» тварин у луцькому зоопарку під час концерту (фото)

Гучна музика від концертів не заважає тваринам у луцькому зоопарку.

Про це у Facebook розповіла чергова по зоопарку Людмила Денисенко.

"Спробувала знайти "стресуючих" тварин у зоопарку під час концерту. Це тільки ті вольєри, які розміщені близько до іподрому", – йдеться у дописі.

Як видно із фотографій, які додала лучанка, тварин абсолютно не турбує гучна музика від концерту, який проходить на іподромі, що розташований неподалік від зоопарку.

Нагадаємо, сьогодні, 26 червня, у Луцьку проходить концерт "Время и Стекло", який вже традиційно організували на іподромі.

Раніше в Луцьку зареєстрували петицію про те, щоб заборонити проведення масових заходів (концертів, фестивалів) на території іподрому, який знаходиться в Центральному парку культури та відпочинку міста Луцька. За словами авторів, під час проведення масових заходів рівень шуму є понаднормовим, і через близьке розташування іподрому до зоопарку це виступає причиною розладів здоров'я тварин.

Показали «стресуючих» тварин у луцькому зоопарку під час концерту (фото)Показали «стресуючих» тварин у луцькому зоопарку під час концерту (фото)Показали «стресуючих» тварин у луцькому зоопарку під час концерту (фото)Показали «стресуючих» тварин у луцькому зоопарку під час концерту (фото)Показали «стресуючих» тварин у луцькому зоопарку під час концерту (фото)Показали «стресуючих» тварин у луцькому зоопарку під час концерту (фото)Показали «стресуючих» тварин у луцькому зоопарку під час концерту (фото)Показали «стресуючих» тварин у луцькому зоопарку під час концерту (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький зоопарк просить допомогти з домівкою для лисичок

Надрукувати
мітки:
коментарів