Поділитись:

В рамках дня без тютюну у луцький парк запрошують на йогу

Вівторок, 28 травня 2019, 14:00
В рамках дня без тютюну у луцький парк запрошують на йогу

З нагоди Всесвітнього дня без тютюну лучан запрошують відвідати акцію «Дихай вільно у світі без тютюну». Вона відбудеться 1 червня о 12:00 на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки (іподром).

Про деталі акції повідомив координатор проектів Центру громадянського представництва "Життя" Дмитро Купира. Акція відбувається спільно з Волинським центром громадського здоров’я. Подібні заходи відбудуться в цей день у різних містах України.

Тема цьогорічного дня без тютюну – «Тютюн та здоров‘я легень».

Найбільш дієвим заходом щодо поліпшення стану легень є припинення куріння та вдихання вторинного тютюнового диму. Також важливою є профілактика захворювань дихальної системи – наприклад, виконання спеціальних фізичних вправ, спрямованих на покращення дихання.

Тож охочих запрошують навчитися правильному диханню та оздоровитися. Адже заняття йогою не лише дбають про здоров’я легень, а й омолоджують весь організм.

Заняття проведе Христина Губська, сертифікований інструктор з ішвара йоги міжнародного класу, власниця студії "Територія йоги", ведуча практичних семінарів по здоровому способу життя та йозі в Україні та закордоном.
На занятті буде представлена дихальна гімнастика йогів, прана-в'яями (динамічні техніки активації дихальної мускулатури), комплекс йогівських пробуджуючих вправ та заспокоююча пранаяма (спеціальна дихальна практика на заспокоєння нервової системи).

Просять взяти з собою килимок для заняття та зручний одяг.

Реєстрація за посиланням.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів