День 1: Чим частувалися та як розважалися містяни на Lutsk Food Fest (фото)

Субота, 11 травня 2019, 20:05

Цьогорічний гастрономічний фестиваль почав підкорювати лучан та гостей міста з 11 години ранку. Так, усі, хто ще не встиг виїхати на шашлик, може спокійно йти до замку Любарта, адже саме там охочих нагодують і м’ясом, і морськими делікатесами, і незвичними чипсами чи десертами.

Дводенний фестиваль активно долучає містян потішити свої шлунки. На території замку – майже 40 резидентів з різних областей країни, національні кухні майже 20 країн, гучно наповнена музична сцена, виступи спікерів та територія розваг для дітей.

Цьогоріч на Lutsk Food Fest також діє й спікер-зона, де гостям дійства розповідають про фітнес-меню, діляться лайфхаками для мандрівників та зацікавлюють історіями про Антарктиду.

Першого дня містянам інколи перебивав трапезу дощ, однак це не зіпсувало настрою та апетиту. Тим паче, коли у вухах лунала музика від DJ Avecarnival, Dj Fern, DJ Slavniy, Dj Shmell`, DJ Bolshoi та інших. Потішилися й батьки маленьких зірочок із гурту «Зефірки». Родзинкою дня став гурт YUKO.

Хто ж упустив розважальну програму – акцентував свою увагу на смаку різноманітних страв, які ароматами та кольорами закликали спробувати чи не увесь асортимент.

Булочки, десерти із полуницею, м'ясо на грилі, морські делікатеси, свіжі овочі, хрумкі горішки та чипси – усе це та навіть більше манило відвідувачів фестивалю.

До того ж на фесті є й напої, які гарно втамують спрагу та додадуть кілька грамів до настрою – сидр, вино, пиво, лимонад та багато іншого.

Перелік розваг та страв на цьому не закінчується. Адже завтра стартує другий завершальний день Lutsk Food Fest-2019, який продовжує чекати нових гурманів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: