У Києві люди побили "маршрутчика", який збив трьох жінок (фото, відео)

П'ятниця, 22 березня 2019, 11:05

У Києві на Дорогожичах водій маршрутного таксі під номером 155 наїхав на трьох пішоходів, порушивши правила дорожнього руху.

Аварія сталася у четвер, 21 березня, – інформує "Обозреватель". 

Автобус рухався вулицею Теліги в бік станції метро "Почайна". Очевидці стверджують, що водій не зупинився навіть побачивши, що люди почали рух по пішохідному переходу, і поїхав прямо. 

Жінки, які потрапили під колеса горе-маршрутника, переходили дорогу на зелений сигнал світлофора. Всі троє – сестри. 

Одну з потерпілих очевидці буквально дістали з-під маршрутки. Киянку у важкому стані госпіталізували в лікарню. Також травми отримали й інші пішоходи, але вони менш серйозні.

Зазначається, що перехожі бурхливо відреагували на ДТП і накинулися з кулаками на водія.

Як інформують у поліції Києва, водій був тверезим.

У своїх показах водій зазначив, що у транспортному засобі відмовили гальма, однак цю інформацію перевірятимуть експерти, які ретельно оглядають автобус на арештмайданчику. Також буде призначена експертиза технічного стану автомобіля. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За вчинення правопорушення передбачено до восьми років позбавленням права. Встановлюються причини і механізм автопригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: