Цукор підвищує ризик раку, – науковці
Американські вчені з'ясували, що надмірне вживання цукру збільшує ризик виникнення раку.
Про це пише УНІАН.
Дослідження провели на мишах. Одним тваринам давали кількість сахарози, порівняну з обсягом споживання у багатьох країнах, а інші сиділи на дієті без цукру. Експерти дійшли висновку, що підвищення рівня цукру в крові у першої групи викликало швидкий ріст пухлини.
А кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози та столовий цукор призвели до зростання метастазів у легенях мишей. Кукурудзяний сироп міститися в цукерках, морозиві, желе, соках, йогуртах, випічці.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Які вітаміни волинянам варто їсти взимку: поради лікаря-ендокринолога
- Ожиріння, карієс, рак: Супрун розповіла про шкоду від солодощів
Луцький виш перевіряли через аномальну кількість студентів-призовників
Життя після «МастерШефа»: чим зараз займається волинський кухар Віталій Наливайко та чи знайшов дівчину
Підвищення зарплат педагогам неможливе, – головний освітянин Луцька
Скільки коштує помити вікна у Луцьку перед Пасхою
У Луцьку хотіли вирощувати банани, але депутати – проти