Поділитись:

Вчені визначили, коли найкраще займатися сексом

Четвер, 27 грудня 2018, 01:25

Інтимні стосунки можливі в будь-який час протягом доби. Потрібно тільки визначитися, до якого типу ви належите: любителів передсвітанковій близькості чи пристрасті за північ.

На думку фахівців, у чоловіків, які віддають перевагу ранковому сексу, рідше виникають ракові пухлини, а також поліпшується кровопостачання мозку. Що стосується жінок, інтимна близькість з ранку – чудові ліки від стресу, передає УНІАН з посиланням на WomanHit.

У якомусь сенсі, ранковий секс – це зарядка для всіх органів, яка готує нас до спокійного дня. Він сприяє виробленню ендорфінів, які допомагають справлятися з головним болем, покращує самопочуття і позбавляє зайвої тривожності. Чоловікові необхідний секс з ранку з біологічних причин: у ранкові години рівень тестостерону в його крові максимально високий, цей гормон й спонукає чоловіка до інтимної близькості.

Приблизно о 8 ранку організми чоловіка і жінки гранично готові з'єднатися. Жінка починає прокидатися, а чоловік вже на межі можливостей, тому фахівці рекомендують саме цей час для ранкових занять коханням. Зовсім ідеальний варіант, коли робочий графік дозволяє продовжити задоволення, що сприяє зміцненню стосунків. 

Вечірній секс найбільш популярний серед жінок не тому, що їхня біологія налаштована саме на вечірні контакти, а виключно з тієї причини, що ввечері не потрібно нікуди поспішати, а отже, можна розслабитися. Для жінки розслаблення дуже важливо, оскільки тільки в цьому випадку вона зможе отримати задоволення.

Проблема й полягає в тому, що вранці на збудження немає часу, а вночі вже не вистачає сил.

Тут на допомогу й приходить вечірній секс. Приблизно в проміжку з 19 до 20 години в організмі чоловіка відновлюється рівень тестостерону, і він готовий до великих сексуальних звершень. Однак у жінки потрібний гормональний настрій з'являється приблизно о 22 годині. До цього часу рівень тестостерону у партнера неухильно знижується.

"У цьому випадку потрібно намагатися підлаштуватися один під одного. Посадіть дітей за комп'ютер або відправте гуляти з бабусею після 19 вечора, а самі "ізолюйтеся" у спальні. Для жінки в цей час важливо відключитися від проблем, а чоловік повинен посприяти якнайшвидшому жіночому збудженню, щоб ви обидва отримали довгоочікувану розрядку. Таким чином ви підтримаєте ваші стосунки й зміцните їх", – радять експерти.

Раніше вчені провели опитування, яке показало, що у сучасних молодих батьків є найжорстокіший дефіцит вільного часу. Через це середня тривалість занять сексом у них скорочується до 2 хвилин 15 секунд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найгірші клієнти - співробітники СБУ", - повія відкрила всі секрети найдавнішої професії

Надрукувати
мітки:
коментарів