Поділитись:

Факапи – не біда: чого волинян навчили помилки у 2018 році

Неділя, 06 січня 2019, 12:00

Мотиваційні лекції та книги постійно «заряджають» усіх на успіх та багатство. Однак перемог не буває без поразок. Тому ІА «Конкурент» поговорив із відомими волинянами про їхні помилки у 2018 році, аби дізнатися, що вони їх навчили.

Сергій Шараєвський (режисер ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE"):

Одна з останніх помилок, це коли я вирішив сам повертатися на авто з Києва, хоча друзі і жінка казали не їхати. Мав де ночувати, поспішати не було причин. Був вечір, вдарив мороз і взялася ожеледиця. І я вирішив їхати. 100 разів потім картав себе за цю віслючу впертість :). Бо приїхав на ранок, півдня потім спав. А міг просто переночувати і вранці поїхати без зайвих стресів.

Віталій Сніжко (голова ГО «Студенська рада Волині»):

Помилка – надіятися на активність студентів і відсутність пофігізму до власних проблем. Вирішувати будемо підвищуючи рівень активності через заходи круглі столи форуми. А ще я не вчив англійську.

Юлія Євпак (громадська діячка):

Помилки – це завжди досвід, особливо власні. Стратегічних помилок в 2018 не робила, а от те, що спочатку вважала помилкою, виявилося досить позитивним моментом: Марокко було дуже фізично виснажливе, але залишило позитивні враження на роки; затримка рейсу в Гданськ на 14 годин окупила поїздку; залишена «державна робота» принесла нові джерела поповнення сімейного бюджету та реалізацію нових проектів.

Микола Яручик (депутат Луцької міської ради)

Помилок цього року не було. Було більше успішних проектів, що радує. Можливо не помилки, а були певні недопрацювання в роботі, особливо по підприємницькій діяльності. Але я вже напрацював план в кінці цього року і буду втілювати його вже десь орієнтовно з середини січня, щоби ці недопрацювання ліквідувати. І тоді, на мою думку, та нова автоматизація, яку я хочу запровадити, забезпечить певний ріст у моїй підприємницькій діяльності.

Катерина Павлова (прес-секретар голови Волинської обласної адміністрації):

Чимало помилок було у 2018 році. І важко уявити скільки їх ще буде, адже не помиляється лише той, хто нічого не робить. Зрештою, переважну більшість з них можна виправити. Не повернути лише час. Час витрачений не на те і не на тих. Моя "регулярна" помилка – не ті люди поруч. Чомусь я часто притягую до себе абсолютно непотрібних людей. І час, який на них витрачаю, могла б провести з рідними, близькими. Мені важко відмежуватися від негативних персонажів. Тому сподіваюся, що у 2019-му я навчуся правильно розставляти пріоритети та оточувати себе гідними людьми.

Михайло Імберовський (депутат Волинської обласної ради):

Що не вдалось. Те, що, на жаль, попри сподівання не вдалося налагодити нормальну співпрацю обласної ради та адміністрації. Коли на Волинь був призначений губернатором Олександр Савченко, була надія, що тільки разом, спільними зусиллями вдасться розбудовувати Волинь. На жаль чим ближче до виборів, тим дедалі більше стає ясно, що президентська вертикаль буде працювати лише на вибори, нехтуючи при цьому інтересами волинян. Особисто шкодую, що не доніс до волинян істинної причини мого виходу з партії "Самопоміч", коли я керувався не особистими вигодами, а не захотів підкорятися диктату партійних вождів. Проте, я переконаний, що слушна нагода це виправити ще буде.

А щодо рідних, то звичайно можете додати те, що дуже багато часу витрачаю на депутатську діяльність і, звичайно, забираю його у сім'ї, родини, особливо у батьків, бо вони живуть не близько і рідко до них навідуюсь.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів