Поділитись:

Майстрів закликають пропонувати для Луцька туристичні сувеніри

Середа, 24 жовтня 2018, 11:50

У Луцьку оголосили конкурс на кращий туристичний сувенір. Участь у конкурсі зможуть взяти майстри, які власноруч виготовляють сувенірну продукцію.

Такі туристичні промоційні сувеніри, а також цінні ексклюзивні сувеніри Луцька будуть вручати почесним громадянам та особливим гостям міста. Організатором проведення конкурсу є управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

Отож, коротко про умови:

  • до конкурсу допускаються оригінальні сувенірні вироби авторського виконання, що втілюють культуру, історію та історичну самобутність Луцька, демонструють високий творчий та мистецький рівень художників та народних майстрів;
  • конкурсна робота надається у вигляді зразка виробу, виконаного з будь-якого матеріалу, в будь-якому жанрі і техніці декоративно-прикладної творчості та ремесел до управління туризму та промоції міста (вул. Богдана Хмельницького, 21, каб. 301, з 8:30 до 16:00);
  • перевагою при розгляді буде наявність легенди сувеніру, упаковки, використання елементів брендбуку міста Луцька, з яким можна ознайомитися за посиланням.

При поданні конкурсної роботи кожен учасник конкурсу заповнює заявку.

Конкурс проходитиме у три етапи:

  • І етап (05.10.2018 – 30.11.2018) – прийом та реєстрація заявок та конкурсних робіт
  • ІІ етап (01.12.2018 – 14.12.2018) – перегляд робіт учасників, організація міні-виставки
  • ІІІ етап (15.12.2018 – 20.12.2018) – підведення підсумків та нагородження переможця конкурсу.

Переможець конкурсу отримує замовлення на виготовлення тиражу відповідної сувенірної продукції, та можливість реалізації сувеніру у КП "Центр туристичної інформації та послуг"

Ознайомитися ізположенням про проведення конкурсу та заявкою про участь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ СТВОРИЛИ ТАКТИЛЬНИЙ ЗАМОК ЛЮБАРТА

Надрукувати
мітки:
коментарів