Поділитись:

У Луцьку проведуть конкурс на кращий промоційний сувенір

Середа, 03 жовтня 2018, 09:44

Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради проведе конкурс на туристичний промоційний сувенір, а також цінний ексклюзивний сувенір Луцька.

Положення про конкурс 3 жовтня затвердив виконком міської ради.

Керівник управління Катерина Теліпська розповіла, що туристичний промоційний сувенір має бути простішим та дешевшим у виконанні, а цінний ексклюзивний вручатиметься першим особам, особливо цінним гостям тощо. Затвердити зразки планують до кінця грудня і виготовляти сувеніри вже у 2019. До конкурсної комісії увійдуть 11 осіб, в тому числі посадові особи міської ради, директори місцевих деяких музеїв, художники.

Член виконкому Ігор Алєксєєв вважає, що в комісії мали би бути люди, які професійно займаються рекламою.

"Я кажу про професіоналів, які скажуть: виглядають класно, але продаватися не буде", – зазначив Ігор Алєксєєв.

На це виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що сподівається, що в конкурсі візьмуть участь професіонали, і конкурсна комісія вибере дійсно достойного. Однак в подальшому цю думку врахують, і якщо такі експерти вже відомі, їх готові запросити у якості дорадчого голосу.

На конкурс приймаються оригінальні сувенірні вироби авторського виконання, що втілюють культуру, історію та етнічну самобутність Луцька, демонструють високий творчий мистецький рівень художників та народних майстрів.

Конкурсна робота надається у вигляді зразка виробу, виконаного з будь-якого матеріалу, в будь-якому жанрі і техніці декоративно-прикладної творчості та ремесел. Перевагою при розгляді буде наявність легенди сувеніру, упаковки, використання елементів брендбуку міста Луцька, з яким можна ознайомитись за посиланням https://www.lutskrada.gov.ua/pages/symbols-city.

Заявки та конкурсні роботи автор особисто представляє в управління туризму та промоції міста Луцької міської ради за адресою: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 21, 3-й поверх, каб. 301, з понеділка по п'ятницю з 08.30 до 16.00.

Розгляд робіт проходить за такими етапами:

  • I етап (05.10.2018 – 30.11.2018) – прийом і реєстрація заявок та конкурсних робіт;
  • II етап (01.12.2018 – 14.12.2018) – перегляд робіт учасників; організація міні-виставки конкурсних робіт учасників (організаторами конкурсу буде проводитися фотозйомка робіт майстрів);
  • III етап (15.12.2018 – 20.12.2018) – підведення підсумків та нагородження переможців конкурсу.

Результатом конкурсу має стати визначення виробу, який надалі вважатиметься кращим туристичним промоційним сувеніром Луцька і реалізовуватиметься в КП "Центр туристичної інформації та послуг", та кращим цінним ексклюзивним сувеніром для вручення почесним громадянам і особливим гостям під час важливих візитів та на честь святкових подій в місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ СТВОРИЛИ ТАКТИЛЬНИЙ ЗАМОК ЛЮБАРТА

Надрукувати
мітки:
коментарів