Дві лучанки виграли ноутбуки, розраховуючись картками ПриватБанку (фото)*

Четвер, 04 жовтня 2018, 09:33

Завершився перший етап акції "Back to school з Mastercard та ПриватБанком". Серед переможців – семеро лучан.

Із 15 серпня до 15 вересня діяла акція "Back to school з Mastercard та ПриватБанком". Згідно з умовами, потрібно було зареєструватись на сайті ПриватБанку і здійснити покупку через будь-який POS-термінал карткою Mastercard на суму не менш ніж 50 гривень.

Переможців першого етапу визначили у вересні. Серед них – і лучанки Наталія Островська та Оксана Андріюк. Вони отримали потужні ноутбуки Lenovo.

Обидві жінки – давні клієнтки ПриватБанку, активно користуються картками та банківськими сервісами. І обидві спершу не повірили в удачу.

"Зареєструвалася і забула. А вже коли подзвонили і повідомили про виграш, не повірила – з тисяч учасників обрали мене. Надзвичайно приємно", – поділилася враженнями Наталія Островська.

А її "колега" по виграшу Оксана Андріюк зізнається: якраз замислювалася про покупку нового ноутбука на заміну старому, тому подарунок – як ніколи доречний.

До слова, ще п'ять лучан виграли сертифікати до мережі спеціалізованих канцелярських магазинів AKVAREL на 500 гривень, тож зможуть потішити себе якісними офісними чи шкільними дрібничками.