Поділитись:

Недопад розповів, чому Луцьк так і не придбав швейцарські тролейбуси

Середа, 26 вересня 2018, 11:57

Тендер на купівлю швейцарських тролейбусів вдруге не відбувся, а втретє оголошувати тендер зараз немає сенсу, бо до кінця року гроші не встигнуть використати.

Депутат Юлія Вусенко зазначила, що спочатку дві фірми, які подавалися на тендер, не відповідали вимогам. Відтак цікаві причини, чому вдруге скасували тендер. Про це вона сказала 26 вересня під час засідання сесії Луцькради.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад повідомив, що тендер був оголошений вдруге. Якщо оголосити тендер, то кошти до кінця року не будуть використані, а вони зараз потрібні на реабілітаційний центр.

"Місту треба 110 тролейбусів, ми не відмовляємося від того, щоб за кошти банку купити 30 нових тролейбусів. В наступних роках кращий фінансовий стан дозволить купити тролейбуси", – сказав Григорій Недопад.

Своєю чергою в.о. міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що учасники тендеру відмовилися від участі, бо до них почали дзвонити люди, які називалися журналістами, працівниками міської ради.

"Юридично відмовився учасник, і ми ці гроші розподіляємо, а розподіляємо тому, що обласна рада не проголосує за субвенцію на центр, і була вказівка "давайте знайдіть гроші з міського бюджету", – сказав депутат Павло Данильчук.

Депутат Алла Надточій зауважила, що вкотре влада хоче їх обманути.

"Бачимо, як "УКРОПівська" влада знову хоче обманути. Тим більше Палиця (Ігор Палиця – голова Волиньради) сказав, що вони виділять кошти на центр. Нехай повернуть те, що вони позичали. І в нас Ігор Поліщук вів перемовини з швейцарцями, запевняв, що все буде", – сказала Алла Надточій.

Депутат Ігор Поліщук сказав, що тролейбуси будуть, щоправда, коли саме – не уточнив.

Зрештою кошти в сумі 5 мільйонів гривень, які передбачались на купівлю тролейбусів перекинули на реабілітаційний центр для учасників АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "НАС ПОСТІЙНО ОБМАНЮЮТЬ", - АЛЛА НАДТОЧІЙ ПРО ТЕ, ЩО ДЕПУТАТІВ НЕ ПОВІДОМИЛИ ПРО ЗАСІДАННЯ "ЗЕМЕЛЬНОЇ" КОМІСІЇ

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів