Поділитись:

Саганюк прокоментував інформацію про обшуки у його будинках

Вівторок, 05 квітня 2016, 18:52
Саганюк прокоментував інформацію про обшуки у його будинках

Міський голова Володимир-Волинського Петро Саганюк підтвердив факт обшуку його двоповерхового будинку, який відбувся вранці 5 квітня. Однак він категорично заперечив, що в його оселі знайшли мільйони.

Він розповів, що обшук відбувався на виконання ухвали Рівненського суду, – пише ІА Волинські Новини.

"Дійсно, зранку прийшли з ухвалою Рівенського суду працівники управління поліції. Провели в моїй оселі обшук. Він тривав півтори години. Під час обшуку речей та документів не виявили", – зазначив Саганюк.

Обшукали не лише його будинок, а й будинки його сина Руслана, депутата міської ради Володимир-Волинського Вадима Василюка та колишнього голови райради Андрія Онищука.

Шукали, зі слів мера, контрафактні підакцизні товари, незаконно видобутий бурштин, кошти, отримані від протиправної діяльності, документи, що підтверджують факти незаконного видобутку бурштину, збуту нелегального алкоголю.

"Свого часу ми були проти призначення одного посадовця часів Януковича", – припустив причини обшуку міський голова. Ім'я цього посадовця він не назвав, однак зазначив, що той має стосунок до податкової інспекції.

Каже, що обшуку проводилися саме у будинках тих осіб, які підписувалися проти цього податківця. Він зазначив, що справа проти нього була зареєстрована у Генпрокуратурі ще у червні 2015 року. Після того Печерський суд прийняв рішення провести обшук ще у серпні, втім його провели лише 5 квітня 2016 року.

Щодо інформації, яка була оприлюднена напередодні щодо результатів обшуку, Саганюк вказав: "Те, що понаписували, що знайшли шість мільйонів, будинки, то я їх дарую: ці шість мільйонів, і ці будинки. Я завтра конференцію скличу. Ця людина просто не може заспокоїтись, що ми виступили проти її призначення".

Надрукувати
мітки:
коментарів