Поділитись:

Волинські правоохоронці "шмонали" котеджі мера Саганюка, – ЗМІ

Вівторок, 05 квітня 2016, 13:53

Працівники поліції у ході розслідування справи про корупцію, зловживання владою, перевищення повноважень, організацію злочинних схем та контрабанди сьогодні, 5 квітня, провели більше семи обшуків у котеджах міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка.

Як повідомляє "Волинська правда", також правоохоронці перевірили два автомобілі Саганюка та провели обшук у квартирах й службовому кабінеті.

Посилаючись на власні джерела, видання зазначає, що було вилучено значні кошти (за неофіційними даними – біля 6 мільйонів гривень) та документи, в тому числі, так звані "чорнові" записи, бухгалтерські документи (деякі з них начебто оформлені на закордонні фірми), колекції раритетної зброї, антикварні предмети, дорогі годинники та брендові колекційні спиртні напої.

"Окрім того, проводилися обшуки на складах сина Руслана, в мікроавтобусах, що перевозять товари за кордон... Однак зважаючи на те, що колишній перший секретар Волинського обкому ЛКСМУ, а нині Володимир-Волинський міський голова має "своїх" людей у ряді структур, цілком ймовірно, він спробує вийти "сухим із води". Для цього й намагатиметься "відбілити" себе під час сьогоднішньої прес-конференції", – пише місцеве ЗМІ.

Надрукувати
мітки:
коментарів