Поділитись:

"Заслання" чи кар'єрний ріст: П'ятигорець розповів, як сприймає роботу в Луцьку (відео)

Субота, 09 червня 2018, 11:10

Відомий український блогер та громадський активіст, волонтер та помічник народного депутата Денис П'ятигорець розповів, що для нього значить робота у місті Луцьку.

На цю та інші цікаві теми гість студії розмовляв із ведучим Тарасом Шкітером під час великого інтерв'ю у головному на Волині ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE".

"Ви родом із Запоріжжя. Проживали і працювали у Києві. А нині потрапили до провінційного Луцька. Як ви це сприймаєте: як "заслання" чи все ж таки кар'єрний ріст?", – поцікавився ведучий.

"Я хочу чесно сказати і це без іронії – я це сприймаю як подарунок долі", сміливо відповів Денис П'ятигорець.

Також додав, що на Волині працює з 2012 року і був вражений цим регіоном й пишається тим, що долучився до розвитку Волині та поліського краю в тому числі.

"В принципі з 2011 року я жив між Києвом, Луцьком і Ковелем. І сказати, що я якось раптово приїхав, то може й не досить правильно. Кар'єрний зріст – не знаю, що таке кар'єра. Для мене кар'єра це те, що можна показати людям, що ти щось зробив. Якщо мені вдається на Волині щось зробити більше ніж я зробив у Запоріжжі і Києві, то, звичайно, це кар'єрний ріст", – відповів радник голови ОДА.

ПАРТНЕР ПРОГРАМИ МАГАЗИН ЧОЛОВІЧОГО ОДЯГУ ARBER PORT-CITY

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів