"СВІДОМІ" співпрацюватимуть із Миколою Яручиком (фото)

Четвер, 17 травня 2018, 16:15

Громадянський Рух "СВІДОМІ" та депутат Луцької міської ради Микола Яручик підписали меморандум про співпрацю щодо реалізації проекту "ЗА зручний транспорт для лучан!"

Подія відбулася у четвер, 17 травня.

Співзасновник ГР "СВІДОМІ" Тарас Шкітер зазначив, що Микола Яручик – це один із найдосвідченіших та найпрофесійніших обранців громади у Луцькраді, з яким вони успішно ведуть конструктивний діалог.

"Він вміє та готовий працювати на благо нашого міста. Микола Олександрович завжди конструктивно працює із засновником ГР "СВІДОМІ" Андрієм Покровським у міській раді. Ми знайшли точки дотику та можливість працювати разом у важливому напрямі: громадський транспорт. Це завжди актуально, оскільки стосується кожного лучанина. Переконаний, що зможемо досягнути успіху", – сказав Тарас Шкітер.

Микола Яручик підкреслив, що давно спостерігає за діяльністю ГР "СВІДОМІ" і бачить, що їхня робота приносить позитивні результати для жителів Луцька.

"У мене є доступ до багатьох посадовців, у вас – безліч напрацювань щодо різноманітних соціальних проектів, як-от "Округи без депутатів". Я вважаю, що, об'єднавшись, ми зможемо продемонструвати кращі результати, ніж працюючи самостійно. Та й взагалі – така дружба ніколи не завадить. Якби вона була присутня в сесійній залі Луцької міської ради, то місто працювало би краще. Я вірю, що в Луцька багато перспектив. І разом ми пробуватимемо втілювати їх у реальність", – зауважив Яручик.

Перша спільна ініціатива ГР "СВІДОМІ" та депутата стосуватиметься громадського транспорту. Її мета – налагодити конструктивну співпрацю Луцької міської ради, міських перевізників та громадськості для забезпечення якісної роботи громадського транспорту міста та покращення транспортної інфраструктури.

Узгодивши перші кроки та обмінявшись думками, Тарас Шкітер і Микола Яручик підписали відповідний меморандум, давши старт проекту ""ЗА зручний транспорт для лучан!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "БРАТИ ЯРУЧИКИ: "КРАЩЕ НЕ БУТИ ДЕПУТАТОМ, АЛЕ ВІДПОВІДАТИ ЗА СВОЇ СЛОВА"

"КОЖЕН МОЖЕ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ОКРУГІВ БЕЗ ДЕПУТАТІВ", – ТАРАС ШКІТЕР