Волинський антимонопольний комітет просить зменшити їм плату за оренду

Середа, 02 березня 2016, 14:53

Антимономопольний комітет просить зменшити їм орендну плату до однієї гривні на рік, адже вони "економлять кожну копійку".

Представники волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України відправили лист до голови ОДА з проханням зменшення орендної плати. Про це стало говорили 2 березня під час майнової комісії облради, – повідомляє видання Волинський інформаційний портал.

"Ми справно виплачуємо оренду, робимо покращення, навіть дозволили скоротити площу на сто метрів, а це – 38 відсотків", – розповідає Сергій Луговий, виконувач обов'язків голови Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Зараз установи, які розташовані в приміщенні ОДА, мають оренду за одну гривню на рік і Антимонопольний комітет просить надати їм таку саму пільгу, адже вони "економлять кожну копійку".

Мирослава Якимчук, заступник начальника відділу з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, виконавчого апарату обласної ради зазначила, що пільги комітету вже надані, адже в них зараз орендна плата становить гривню за квадратний метр, тобто 150 гривень на місяць. "Ми не винні, що вас держава не фінансує", – каже Якимчук.

Луговий своє прохання аргументує тим, що Антимонопольний комітет максимально можливо співпрацює з облрадою. До прикладу, вони захищають справи щодо використання герба Волині в суді.

Комісія рекомендувала не змінювати суму орендної плати, зафіксувавши її у розмірі однієї гривні за квадратний метр.