Поділитись:

Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)

Середа, 20 грудня 2017, 14:44
Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)

У чотирьох навчальних закладах Луцька побували відразу два Миколаї.

19 грудня депутати Луцької міської ради позафракційний, позапартійний Микола Яручик та свободівець Микола Романюк взяли на себе обов'язки святого Миколая, – інформує ВолиньPost.

Спочатку вони відвідали дитячий садок №22, де подарували закладу комп'ютерну техніку. Вихователі і дітки зустріли їх святково: з ангелами та чортеням. Малеча розповідала вірші та співала пісню про Чудотворця.

Микола Романюк подякував дітям за хороший виступ, який "нагадав про дитинство". Він і передав комп'ютер директору Ірині Сарнавській. А Микола Яручик побажав:

"Нехай у це свято і протягом всього року діти будуть здорові і у вас буде завжди здорова хороша атмосфера в колективі. Мені дуже приємно, що ви мене запрошуєте. Знаєте, коли до людей заходиш і бачиш усмішки, ваші і усмішки дітей, то зразу відчувається, що це не награно. Прийміть найщиріші вітання і нехай все у вас буде добре".

У відповідь посадовець побажала, щоб добро поверталось сторицею за всі справи, зроблені для дітей.

Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)

Згодом депутати відвідали школи № 20 та 24. Тут вони подарували цукерки дітям із соціально-незахищених сімей. Особисто забрати смаколики змогла невелика частина дітей, решті – передадуть директори шкіл.

Крім того, благодійники завітали у Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Тут їх чекала "підмога" – ті, хто долучився до ініціативи Миколи Яручика "скинутись" грішми для купівлі навчального приладдя, зокрема, й керівник волинського осередку парторганізації "Солідарність" Роман Романюк і голова луцької "Солідарності" Петро Нестерук.

Крім того, на заклик депутата відгукнулись Адам Горбатюк, Вадим та Ольга Кравчуки, Ростислав Марчук, Віталій Сахан, Михайло Зданевич, Назарій Корніюк, Ігор Роганов, Леонід Деркач, Олег Павлюк, Ігор Іванов, В'ячеслав Теліцин та Світлана Шмідт.

Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)

"Сьогодні християнський світ вшановує одного з найвеличніших святих – Миколая. Микола Чудотворець, Микола Угодний – цими словами людство влучно характеризувало добродія. Поміж нас є люди з таким же великим і чуйним серцем, як у того святого. Ці люди не байдужі до наших справ, до нашого закладу і вони завжди намагаються підставити нам плече допомоги, допомогти нам не лише морально, а й матеріально. Ці люди щороку приходять до нас на свято і для того, щоб воно в нас вдалось дуже радісним і веселим, активно долучаються", – сказав керівник закладу Олександр Стельмащук після невеликої розважальної програми та вручив усім благодійникам подяки.

Микола Яручик розповів про те, як люди з різних політичних сил та меценати об'єдналися заради доброї справи. Він наголосив, що цього року охочих допомогти було на 40 % більше, ніж торік. Крім того, депутат попросив керівника реабілітаційного центру подбати, щоб подароване меценатами потрапило до рук кожної дитини.

Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)Маленьким лучанам подарунки роздавали два Миколаї (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів