Поділитись:

Луцькрада не піднімала оренду для облспоживспілки на "Варшавці", - мерія

Вівторок, 05 грудня 2017, 10:50
Луцькрада не піднімала оренду для облспоживспілки на

Підприємці, які торгують на Завокзальному ринку, незадоволені різким підняттям ціни за оренду. Кажуть, нові рахунки їм виставив орендар комунальної землі — Волинська облспоживспілка.

5 грудня підприємці прийшли до виконувача обов'язків міського голови Григорія Пустовіта.

"У нас договір із облспоживспілкою. І піднімати ціну на 43% вартості квадратного метра вони повинні, якщо я не помиляюся, узгоджуючи з нами. Тому що такі умови були оренди", - зазначив Григорій Пустовіт, даючи доручення передивилися договір між міською радою та облспоживспілкою.

Він також зауважив, що потребу у такому піднятті ціни підприємцям пояснюють буцімто рішенням Луцької міської ради підняти орендну ціну для самої спілки.

"Луцька міська рада для облспоживспілки не підняла вартість оренди не на одну копійку. Правильно я кажу? Чи хтось може заперечити? Чи може я не знаю, що ви підняли на одну копійку? Чи на дві, чи на три? На жодну копійку ми не підняли вартість. І те, що сьогодні відбувається підняття оренди нашим підприємцям, які торгують на ринках — не треба прикриватися Луцькою міською радою. Коли Луцька міська рада створить комунальне підприємство, яке буде забезпечувати торгівлю на ринках, тоді Луцька міська рада буде приймати рішення піднімати чи ні", - зазначив Пустовіт.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

ПІДПРИЄМЦІ ІЗ "ЗАВОКЗАЛЬНОГО" РИНКУ ПОСКАРЖИЛИСЬ НА ОБЛСПОЖИВСПІЛКУ В ЛУЦЬКРАДУ

Надрукувати
мітки:
коментарів