Поділитись:

Підприємці із "Завокзального" ринку поскаржились на облспоживспілку в Луцькраду

П'ятниця, 24 листопада 2017, 11:30

Підприємці із "Завокзального" ринку обурюються з приводу підвищення Волинською облспоживспілкою плати за оренду торгового місця на 70%.

Незважаючи на умови договору оренди, де прописано, що облспоживспілка не підніматиме орендну плату впродовж п'яти років, вона підвищувала її вже три рази. Про це розповів підприємець із "Завокзального" ринку 24 листопада під час засідання комісії з питань законності, боротьби із злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

"Вони порушили умови договору вже два рази, а в цьому році на 70 % підняли орендну плату. Тому якщо раніше ми платили 75 гривень за оренду одного квадратного метра, то зараз маємо платити 110 гривень. Люди обурені, і цікаво, чи знає міська рада про це, чи знають, куди йдуть ці гроші?" – сказав підприємець.

Він зазначив, що є вже більш ніж 600 підписів людей, які проти підвищення орендної плати. Вони просять міську раду повпливати на облспоживспілку.

Депутат Луцькради Микола Федік сказав, що якщо порушуються умови договору, то це вже є підставою для розірвання міською радою договору з облспоживспілкою.

Надрукувати
мітки:
коментарів