Луцький "Промінь" разом із дітьми святкує День знань (фото)

П'ятниця, 01 вересня 2017, 16:23

У розважальному центрі "Промінь" сьогодні, 1 вересня, о 12 годині стартувала святкова програма для дітей з нагоди Дня знань.

Луцькі школярі мають змогу до 18 години отримати подарунки, насолодитися безкоштовною солодкою ватою, сфотографуватися біля тематичної фотозони, бути активним учасником майстер-класів та отримати гарний настрій.

"Сьогодні у нас проходить свято з нагоди початку навчального року. Ми створили акцію, яка спеціально направлена на святкування для дітей. Вона включає в себе тематичну фотозону, безкоштовну роздачу солодкої вати, розіграш різних призів та подарунків для діток, які будуть брати участь в акціях. Також сьогодні ми проводимо акцію від кінотеатру MULTIPLEX - вартість всіх квитків для учнів по 20 гривень. Тому дуже раді бачити всіх діток у нас, дуже раді бачити їхні посмішки, їхні позитивні емоції. Ми щасливі від того, що їм весело у нас. Наш комплекс і надалі буде робити такі події, які будуть цікавими для людей різного віку", - розповів про розваги директор комплексу Дмитро Грелюк.

Також він зауважив, що й батьки, які привели свою малечу до "Променя", можуть провести гарно час - смачно поїсти, пограти в різного роду ігри і також сходити в кіно.

Діти, яких стає дедалі більше у "Промені", активно беруть участь у конкурсах, створюють малюнки на асфальті, пишуть вірші та фотографуються.