Поділитись:

"Дивний збіг обставин", – співвласниця Patio di Fiori про підпал

Понеділок, 24 липня 2017, 11:27

Дружина Володимира Пащенка, співвласниця ресторанно-готельного комплексу "Patio di Fiori" Олена Пащенко пов'язує з професійною та громадською діяльністю свого чоловіка.

Про це вона сказала у коментарі Волинь24.

"Справа в тому, що останні місяці він працює над новим, масштабним і амбітним проектом – новим телевізійним каналом. Плани серйозні: студія, великий штат журналістів, новий для регіону і ультрасучасний підхід до створення новин. Здогадуюся, що це не подобалося окремим впливовим людям. І, очевидно, вони не хотіли запуску цього проекту. Дивний збіг: вогонь знищив не лише ресторан і готель. А й приміщення, де якраз тривав ремонт і де повинна була розміщуватися студія майбутнього каналу", – повідомила вона.

"Та найгірше у цій ситуації – те, що нападники і ті, хто їм наказав це зробити, готові були вбити людей. Адже у приміщенні, куди кинули запал, були і гості готелю, і персонал закладу. Хвала Богу, всі лишилися живі. Дуже сподіваюся, що правоохоронні органи знайдуть і покарають винних. А ресторан і готель ми, дасть Бог, відбудуємо. І будуть вони ще кращі, ніж були", – сказала Олена Пащенко.

Сам же Володимир Пащенко вважає, що метою підпалу було залякування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЕТАЛІ ПІДПАЛУ PATIO DI FIORI В ЛУЦЬКУ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів