Кого ми обирали: чи знають лучани "свого" депутата (фото)

Субота, 22 липня 2017, 21:00

Хоч Луцьк здається невеликим містом, але він розділений аж на 42 виборчі округи. Це означає, що кожен із них повинен мати свого депутата, який би представляв його інтереси у міській раді. Але не так склалось, як бажалось. Насправді ж у місті є 12 "нічийних" округів та 7 округів, за якими "закріплені" по два депутати.

Чи знають лучани, хто "їхній" депутат, чи дбає він про свій округ та у чому це проявляється, ІА "Конкурент" запитав у самих містян.

Владислав:

Хто депутат на окрузі, не знаю. Але працює. Бруківку кладуть, ремонтують на Соборності.

Олеся:

Знаємо Миколу Яручика. Працює добре. Ремонтують прибудинкові території. Гарно поремонтували на Дружби народів, 15. Приїжджав, цікавиться постійно. Молодець!

Руслан:

Депутата на окрузі? І не чув такого. Там, де живу, ремонти поробили, працює все. Тільки запахи потрібно забрати на ДПЗ!

Анна:

Свого депутата не знаю. Ніколи не зверталася. Знаєте, я не пам'ятаю такого часу, щоб так у нас в місті не було, чим дихати, від того, що йде від цукрового заводу і з Рованців. Я живу на Франка, біля центру міста, страшне, як чути запахи. Особливо на вихідні, то ти більше. Це такий сморід, ніби ми в хліві знаходимося. При колишньому мерові Миколі Романюку не було такого. Зараз не знаю, що робиться там, – всі, видно, до влади рвуться. Хай борються. Але найперше – людині потрібно дихати. Не тільки облаштовувати все в місті. Дихання, життя і здоров'я – це на першому місці. Якщо здорова нація, то буда добра країна, буде розвиватися. І дітки щоб були здорові. А для цього не треба нас травити.

Ігор:

Якщо чесно, не знаю. Біля нас нічого не робиться, хотілось би, щоб більше робили.

Валентина:

Депутата свого не знаю. В нашому районі нічого не відбувається. Хочеться, аби хоч щось робили!