Поділитись:

"Питання виборів не на часі", – Роман Романюк про приїзд Порошенка на Волинь

Субота, 03 червня 2017, 15:21

Приїзд Президента України Петра Порошенка на Волинь не пов'язане з можливими цієї осені позачерговими президентськими виборами, а лише з тим, аби навести порядок в прикордонній області через впровадження безвізового режиму.

Про це у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" у п'ятницю, 2 червня, о 19:45 на телеканалі "Нова Волинь" розповів керівник територіальної організації партії БПП "Солідарність" у Волинській області Роман Романюк.

"Візит перших осіб держави в регіон, на Волинь зокрема, – вперше. Це завжди така серйозна та вагома подія. Безумовно, Президент приїхав на Волинь, так як область є прикордонною та безпосередньо межує з Європейським Союзом. Сьогодні це на часі, коли ми отримали безвізовий режим. Президент, який в своїй передвиборчою тезою вказув те, що українці мають крок за кроком, впевнено рухатися за європейським вектором. Сьогоднішній безвіз – це клопітка робота місяцями й роками. Президент приїхав підтвердити й показати, що він послідовний в своїх діях і бажаннях", – сказав він.

Із його слів, така активність керівництва країни щодо Волині можлива й надалі.

"Приємно, що цей візит заставить людей на місцях десь розворушитися, працювати. Наприклад, митниця. Сьогодні ми говоримо про безвізовий режим, але ми ж розуміємо, що є великі проблеми з перетином кордону, з великими чергами. Тому наводити порядок на митниці потрібно. І Президент у своєму візиті сказав: "Негайно ліквідувати черги", – сказав він.

Щодо дострокових виборів, то Роман Романюк підкреслив, що не бачить ні підстав, ні аргументів для їх проведення.

"Якщо деякі політичні сили бажають розхитати ситуацію... Ну, так завжди було. Але Президент сьогодні показує свою чітку позицію, послідовність дій та результативність. Сьогодні питання виборів взагалі не на часі", – резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ГРОЙСМАН ВОЛИНСЬКИХ "ДОРОЖНИКІВ" НА "ДЕТЕКТОР БРЕХНІ" ВІДПРАВЛЯВ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: VIP-ПЕРСОНИ, ГВИНТОКРИЛИ ТА НОВИЙ ЗАВОД: РЕПОРТАЖ ВІЗИТУ ПОРОШЕНКА НА ВОЛИНЬ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів