Поділитись:

"Протилежний Погляд LIVE": чому Порошенко та Гройсман приїжджали на Волинь

П'ятниця, 02 червня 2017, 19:30

Останній раз Президент України Петро Порошенко був на Волині в рамках передвиборчої кампанії у 2014 році. Тоді волиняни віддали за нинішнього гаранта 52,41 % своїх голосів.

Свій перший візит до Волинської області в якості очільника країни, який відбувся 26 травня 2017 року, Порошенко присвятив переважно питанням пов'язаним з підготовкою до безвізового режиму з країнами Євросоюзу.

Зокрема, він відвідав митний пункт пропуску "Ягодин", де поспілкувався з людьми та самими митниками.

Проінспектувавши "Ягодин", Петро Порошенко відправився у село П'ятидні, де депутат Волинської обласної ради, член фракції "Солідарність", аграрій Валерій Діброва збудував потужний насіннєвий завод.

Президент отримав право власноруч запустити нове підприємство. Далі переліт до Луцька, де Порошенко, в компанії першого заступника голови Адміністрації Президента Віталія Ковальчука, голови Служби безпеки України Василя Грицака, міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, міністра фінансів Олександра Данилюка та керівників чотирьох обласни державних адміністрацій, провів нараду в стінах Волинської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ГРОЙСМАН ВОЛИНСЬКИХ "ДОРОЖНИКІВ" НА "ДЕТЕКТОР БРЕХНІ" ВІДПРАВЛЯВ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЛЯ ЧОГО НАСПРАВДІ ПРЕЗИДЕНТ І ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР ПРИЇЖДЖАЛИ НА ВОЛИНЬ?

Також, перебуваючи у Луцьку, гарант пообіцяв вирішити проблему із автомобілями на іноземній реєстрації. Із відповідним проханням до нього звернувся голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. На цьому візит Петра Олексійовича до Волині завершився.

Проте, вже через тиждень його замінив Прем'єр-Міністр України Володимир Гройсман, який приїхав на Волинь перевірити стан митного експерименту, згідно якого, половина коштів від перевиконання митницею індикативних показників направляється на ремонт та відновлення доріг області.

Очільник уряду відмітив хорошу роботу митниці та сказав скільки грошей Волинь отримає на дороги у 2017-му. Отож, дві перші особи української влади упродовж двох тижнів відвідали Волинь.

Чи справді це просто перевірка якості доріг та готовності регіону до безвізу? Чи все ж підготовка до президентських виборів, як про це говорять скептики?

Відповіді на ці та інші питання дивіться у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" у п'ятницю, 2 червня, о 19:45 на телеканалі "Нова Волинь". А також в офіційній спільноті програми на Facebook та каналі YouTube.

Надрукувати
мітки:
коментарів