Американка заробила 8 тисяч доларів, продаючи брудні шкарпетки (фото)

Субота, 07 вересня 2024, 04:19

Тіктокерка похизувалася, що заробила понад 8000 доларів за місяць, продаючи свої брудні шкарпетки в Інтернеті.

На одному з відео Шаєнн Гарріс показує, як вона нюхає свої шкарпетки, демонструє свої ноги і показує, наскільки спітнілими вони можуть бути. Дивні примхи її 56 000 підписників означають, що вона перетворила продаж вживаних шкарпеток на повноцінну роботу, пише ТСН.

 

29-річна жінка поділилася: 

«Усі клієнти різні, все залежить від того, що вони відчувають і чим захоплюються. Хтось любить смоктати їх, хтось їсть разом з ними, хтось їсть обрізки нігтів на ногах».

Американка часто заробляє від $1000 до $2000 щомісяця. Найвищий місячний дохід Шаєнн склав понад 8 000 доларів.

Окрім того, що тіктокерка показує глядачам, що вона робить зі шкарпетками, вона також намагається допомогти людям, які хочуть почати щось подібне, пропонуючи поради. Регулярно публікуючи дописи на своїй сторінці в «TikTok», вона зібрала понад 56 000 підписників і 797 000 вподобань, створивши сильну спільноту, зацікавлену в її контенті.

 

«Мій дохід варіюється відтоді, як я лише почала, і дотепер. Він сильно коливався, то збільшувався, то зменшувався, але в середньому я заробляю близько тисячі доларів на місяць, може, дві тисячі. Деяким людям просто подобається мати їх, щоб понюхати і побачити», – каже вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: