Луцький гурт «Флайза» випустив новий альбом

П'ятниця, 06 вересня 2024, 15:15

Луцький гурт «Флайза» випустив ювілейний альбом під назвою «П'ятий».

Альбом доступний на стрімінгових платформах:

https://album.link/nzf07kvd53qph

«Ці пісні пройшли з нами великий відрізок часу – майже 10 років, протягом яких ми переживали різні емоції: від суворих і сумних до бадьорих та усміхнених. Як і наше життя, вони видозмінювались. Альбом є наче віддзеркаленням всього того, що з нами відбувалось у наші найскладніші часи, адже він створювався у період війни, коронавірусу, втрат близьких людей і перемог ЗСУ. Проте для рівноваги та на прохання наших друзів (у тому числі військових) ми додали до «П’ятого» і більш позитивні треки. Мені здається, кожен знайде тут те, що буде ближче до душі», – вокаліст гурту Андрій Тимчук.

Аудіоплатівка містить 12 українськомовних пісень, 3 ремікси та версію пісні «Вогнем і мечем» спільно з Оркестром Нацгвардії України, які за характером мають військову, патріотичну, соціальну та побутову тематику. Це п’ятий альбом за 23-річну історію гурту Флайза, пісні до якого були написані останніми роками.

Альбом «П’ятий» гурту «Флайза» – різноплановий і різностильовий аудіопродукт, який частково вже випробуваний і гарно сприймається аудиторією на українських фестивалях, концертах, у теле- та радіоефірах, у соцмережах тощо. Збільшення квот на радіостанціях та попиту серед населення України потребує наповнення. І цей матеріал ідеально пасуватиме до ефірів і популяризації сучасної української музики як всередині країни, так і за кордоном.

Ювілейний альбом гурту є доволі універсальним за змістом і характером, за смаками та стилістикою. У піснях, що увійщли до платівки, містяться тексти та теми, близькі кожному українцю – тут йдеться і про наш біль, пов’язаний із війною, і про необхідність гуртуватись та підтримувати армію, і звичні життєві теми, подані іноді в іронічному чи жартівливому контексті аби підбадьорювати українців у ці надважкі для усіх нас часи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: