Поділитись:

Дебютний мініальбом діджея з Луцька «порвав» мережу (відео)

Субота, 12 серпня 2023, 11:25
Дебютний мініальбом діджея з Луцька «порвав» мережу (відео)

Лучанин Артем Будчук, відомий як діджей The Budchuk, випустив дебютний мініальбом, який одразу став популярним у мережі.

Про вихід мініальбому музикант написав у фейсбуці

До альбому «Будинок з музикою» луцького діджея The Budchuk увійшло сім композицій – як сольних, так і за участю інших виконавців: Аskwhen, Anstay, Olivan, Ярина Квасній. У ньому – і популярний ремікс на хіт «Парова машина».

«Мій дебютний мініальбом вже в мережі! Я поставив музику на перше місце, а разом з тим своє життя на паузу! Я шукав свій звук, переживав весь спектр емоцій, що здатна відчувати людина та просто писав! Життя поєднувало мене з унікальними людьми, які писали про те, що в мене на душі і що ховалось у серці, а я їм цього жодного разу не сказав! Я горів своїми мріями та цілями і не помітив, що це полумʼя руйнує все, що навколо! Я не знав, як поєднати, але поєднав! Я думав, що знайшов себе, та не знайшов! Я ще маю, що сказати! Мене звати Артем Будчук. І це мій "Будинок з музикою"», – написав він.

Мама музиканта Ольга Будчук поділилася зворушливим відео, на якому син зі сльозами на очах говорить про успіх його альбому.

«Ма, получилось. Ми на 34 місці серед всіх альбомів в Україні», – крізь сльози радості повідомляє мегановину Артем.

Жінка щиро радіє за сина і разом із ним не стримує сліз:

«Я таки ризикну і поділюся з вами повною версією відео, яке надіслав мені мій творчий син, ризикую получити), але поки він працює і не бачить), гляньте який він справжній, чесний!!! Я вперше, з тих пір як він став дорослим, бачу його сльози, сльози успіху, але цей «пахарь» просто не вилазив зі студії, просто писав… плачу разом з ним, плачу бо він просто мій) він для мене найкращий!» – радіє за сина мама.

Почути дебютний альбом музиканта з Луцька можна на зручній платформі: https://blck.link/budinokzmuzikoyu

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів