Поділитись:

Луцький співак звинуватив відоме музичне шоу у популяризації російської музики (фото)

Неділя, 30 липня 2023, 10:09
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

Відомий український музикант, екслідер гурту «Тартак», а з початком повномасштабної війни ще й воїн ЗСУ Олександр Положинський днями розкритикував український проєкт «Голос країни», звинувативши його у популяризації російського контенту.

Про це інформує Obozrevatel.

Представники 1+1 media відреагували на слова артиста, заявивши, що «говорити про переважання російських хітів на шоу просто недоречно».

Команда 1+1 вважає, що «Голос країни» був одним із головних популяризаторів української музики та культури. Відповідь Положинському від представників медіахолдингу оприлюднив «24 канал».

Олександр ПоложинськийОлександр Положинський
 

У команді каналу наголошують, що під час усіх сезонів у проєкті звучало не менше 60% українських пісень та ще 40% іншими мовами, серед яких не лише російська, а й англійська, французька тощо. Також представники 1+1 media зазначили, що з 2014 року в шоу не запрошували росіян як тренерів.

«Про переважання російських хітів на «Голосі країни» говорити просто недоречно. Починаючи з 5 сезону серед тренерів «Голосу країни» не було і не могло бути росіян. Це принципова позиція 1+1 media, адже для нас відкрита агресія Росії проти України почалася у 2014. Цю позицію ми продовжуватимемо і далі, даючи можливість проявитися на головній сцені новим іменам в українській музиці. Наприклад, цього року у тренерське крісло сів автор хіта "Стефанія" та продюсер Alyona Alyona, Kalush Orchestra та ще багатьох успішних молодих артистів Іван Клименко», – висловилися представники каналу.

Вони додали, що переможцями «Голосу країни» ставали учасники, які виконували українські пісні – від Івана Ганзери з «Не плач, тато» до Марії Квітки з композицією на слова Шевченка «Реве та стогне».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024