На Волині благодійники допомагатимуть ВПО продуктами харчування, – Погуляйко

Четвер, 05 вересня 2024, 16:08

У Луцьку відбулася зустріч начальника Волинської ОВА – Юрія Погуляйка, його заступників Тараса Шкітера та Сергія Мовенка із благодійниками міжнародної організації Global Empowerment Mission (Глобальна місія розширення можливостей) Андрієм Негричем та Романом Косило.

Про це повідомив очільник Волинської ОВА на своїй сторінці.

«Обговорили допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на Волині. Зокрема в організації є план допомагати щомісяця продуктами харчування довготривалого зберігання», – зазначає Юрій Погуляйко у дописі.

Загалом, як повідомив операційний директор фонду GEM Андрій Негрич, працює у рамках чотирьох програм: генераторна, продуктова підтримка, питна вода і віконна.

 

Щобільше, дбають також й про українську економіку, закуповуючи товари в українського виробника. Вже кілька років працюють в Україні. І відтепер хочуть допомагати й нашому регіону.

Наразі представники влади працюють над визначенням об’ємів такої підтримки і яким чином організуємо цю роботу. По усій Україні «Global Empowerment Mission» за два роки розповсюдила понад 3,5 мільйони продуктових наборів, які розраховані на 2 людини.

 

Нагадаємо, вікна у луцьких будинках, які постраждали від ворожого удару, безплатно замінить цей же фонд. Директор американського благодійного фонду GLOBAL EMPOWERMENT MISSION (GEM) Андрій Негрич каже, готові всебічно допомогти Волині, яка пережила атаку ворога.

  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: